Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen.
Meng de helft van de dressing uit de carpaccioverpakking met ⅔ van de rucola (bewaar de kleinste takjes). De rest van de dressing gebruik je niet. Besmeer de tortilla's met ¾ van de truffelmayonaise. Verdeel de helft van de carpaccio over beide tortilla's door het met het bijgeleverde plastic om te keren op de tortilla’s.
Verdeel de rest van de rucola (op de kleine takjes na), de Parmezaanse kaas en pijnboompitten uit de verpakking erover en rol strak op. Rol de rest van de carpaccio over de bovenkant van de wraps.
Snijd 1 cm van de zijkanten van de wraps en snijd elke wrap in 8 stukken (per 4 personen). Garneer elk rolletje met een dotje van de rest van de truffelmayonaise en een takje rucola.
Koude hapjes
Iets te vieren? Serveer koude hapjes! Ook vooraf te maken, want eenvoudige koude hapjes zijn ideaal voor grote groepen. Van spiesjes met brie tot amusehapjes en wraps: hieronder vind je de lekkerste koude hapjes.
Carpaccio rolletjes
Ingrediënten
Aantal personen
2 grote tortillawraps | |
123 gram AH Excellent carpaccio | |
30 gram rucola | |
2 eetlepel truffelmayonaise |
Wrap-hapjes met avocado en mango
Wrap-hapjes met avocado en mangozijn een welkome variatie op het bekendste borrelhapje op feestjes. Makkelijk om te maken en iedereen vindt het lekker. Dit zomerse wrap-recept past niet alleen goed tussen de hapjes op verjaardagen, of op een high-tea, maar kan ook heel goed als lunch thuis of op werk. Beleggen, strak oprollen en met een prikker hou je de ingrediënten op z’n plaats. Hou je niet van pittig? Je kunt de chilivl...
00:29
Meer borrelhapjes
Meer borrelrecepten