Meng de crème fraîche met de mayonaise en de ketchup. Breng op smaak met peper en eventueel zout en doe in een spuitzak.
Verdeel de mini-hoorntjes sesam over kleine glaasjes. Spuit de helft van de saus in de hoorntjes en verdeel de fijngesneden ijsbergsla en de cocktailgarnalen erover. Spuit de rest van de saus erop, verdeel de smaakparels erover en bestrooi met de chilivlokken.
Hoorntjes met garnalencocktail
Crunchy hoorntjes gevuld met romige garnalencocktail, klassieke cocktailsaus en een frisse touch van citroenparels. Da's pas een feestelijke amuse!
- bereidingstipJe kunt de cocktailsaus 1 dag van tevoren maken. Bewaar in de koelkast.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Hoorntjes met garnalencocktail
Crunchy hoorntjes gevuld met romige garnalencocktail, klassieke cocktailsaus en een frisse touch van citroenparels. Da's pas een feestelijke amuse!

12 porties
60 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Meng de crème fraîche met de mayonaise en de ketchup. Breng op smaak met peper en eventueel zout en doe in een spuitzak.
Verdeel de mini-hoorntjes sesam over kleine glaasjes. Spuit de helft van de saus in de hoorntjes en verdeel de fijngesneden ijsbergsla en de cocktailgarnalen erover. Spuit de rest van de saus erop, verdeel de smaakparels erover en bestrooi met de chilivlokken.
bereidingstip:Je kunt de cocktailsaus 1 dag van tevoren maken. Bewaar in de koelkast.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
2 el crème fraîche
4 el mayonaise
1 el ketchup
12 AH Excellent Kerstmaker minihoorntjes sesam
25 g fijngesneden ijsbergsla
24 cocktailgarnalen
1 el AH Excellent Kerstmaker smaakparel citroen
1 tl chilivlokken
Dit heb je nodig
spuitzak