Hoorntjes met garnalencocktail

Crunchy hoorntjes gevuld met romige garnalencocktail, klassieke cocktailsaus en een frisse touch van citroenparels. Da's pas een feestelijke amuse!

60 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng de crème fraîche met de mayonaise en de ketchup. Breng op smaak met peper en eventueel zout en doe in een spuitzak.

  2. Verdeel de mini-hoorntjes sesam over kleine glaasjes. Spuit de helft van de saus in de hoorntjes en verdeel de fijngesneden ijsbergsla en de cocktailgarnalen erover. Spuit de rest van de saus erop, verdeel de smaakparels erover en bestrooi met de chilivlokken.

  • bereidingstipJe kunt de cocktailsaus 1 dag van tevoren maken. Bewaar in de koelkast.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Hoorntjes met garnalencocktail

Crunchy hoorntjes gevuld met romige garnalencocktail, klassieke cocktailsaus en een frisse touch van citroenparels. Da's pas een feestelijke amuse!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig