Verwarm de oven voor op 200 ºC. Rasp de kaas grof. Halveer de ciabatta in de lengte en in de breedte. Leg de broodjes met de snijkant naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bestrijk de broodjes met de tomaten-groentesaus en beleg ze achtereenvolgens met de helft van de kaas, de salami en de rest van de kaas. Verdeel de uienmix erover en bestrooi met de oregano. Bak de broodjes ca. 10 min. in de oven tot de kaas gesmolten is.
Pizzabroodje
Ideaal als lunch, zo’n pizzabroodje! Je kunt een pizzabroodje maken als broodrolletje, met platbrood als bodem of natuurlijk van een ‘gewoon’ broodje. Wat je erop, erin of erbij doet? Je kunt alle kanten op! Check snel de recepten voor inspiratie.
Pizzabroodjes recepten
Pizzabroodjes met salami uit de oven
Ingrediënten
Aantal personen
100 gram Parmigiano Reggiano | |
1 afbakciabatta | |
200 gram verse tomaten-groentesaus voor pizza | |
100 gram plakjes salami | |
125 gram verse uienmix | |
1 theelepel gedroogde oregano |
Dit heb je nodig
bakpapier
Pizzabroodjes
Pizza maken nieuwe stijl: in rolletjes. Met pizzadeeg maken we dit Italiaanse recept met salami en asperges, time to lunch!
LUNCHGERECHT 4 PERS. 10 MIN. +20 MIN. OVENTIJD
INGREDIËNTEN
1 pak pizzadeeg en tomatensaus (600 g, koelvers)
150 g geraspte kaas voor pizza (zakje)
1 tl gedroogde oregano
50 g salami (vleeswaren)
100 g groene-aspergetips
springvo...
00:22