bewaar
Pizzabroodjes met salami uit de oven
Pizzabroodjes met salami uit de oven
bewaar

Pizzabroodjes met salami uit de oven

Even wachten...pizzabroodjes! Lekker bij een kommetje soep.

10 min. bereiden
10 min. oventijd
6waarderingen

Ingrediënten

4 personen

100 g

Parmigiano Reggiano

1

afbakciabatta

200 g

verse tomaten-groentesaus voor pizza

100 g

plakje salami

125 g

verse uienmix

1 tl

gedroogde oregano

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Even wachten...pizzabroodjes! Lekker bij een kommetje soep.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Rasp de kaas grof. Halveer de ciabatta in de lengte en in de breedte. Leg de broodjes met de snijkant naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat.

2

Bestrijk de broodjes met de tomaten-groentesaus en beleg ze achtereenvolgens met de helft van de kaas, de salami en de rest van de kaas. Verdeel de uienmix erover en bestrooi met de oregano. Bak de broodjes ca. 10 min. in de oven tot de kaas gesmolten is.

variatietipDe tomaten-groentesaus is alleen verkrijgbaar in grotere Albert Heijn-winkels of via ah.nl. Je kunt ook een ½ blik tomatensaus voor pizza gebruiken (Mutti).

serveertipServeer er tomatensoep bij (bijvoorbeeld van een AH Verspakket) voor een volledige maaltijd.