- 1
- 2
- 3
Fingerfood
Fingerfood: kleine hapjes die je letterlijk met je vingers mag eten! Van bitterballen tot dumplings: hieronder vind je de lekkerste fingerfoodrecepten van Allerhande.
Ingrediënten

Wat is fingerfood?
Fingerfood zijn kleine hapjes die vaak op speciale gelegenheden of een borrel geserveerd worden, zoals verjaardagen en feestdagen. De hapjes kunnen zowel zoet als hartig zijn, en zowel warm als koud. Leuk voordeel van fingerfoodhapjes: je kunt én mag ze lekker met je vingers eten! Voorbeelden van fingerfoodrecepten zijn bitterballen, bladerdeeghapjes en bruschetta.
Bruschetta met tomaat en basilicum
Bruschetta is een heerlijk voorgerecht of borrelhapje en heel simpel om zelf te maken. Met Italiaans brood en lekkere tomaten en verse basilicum kom je al een heel eind. Bellissimo!
Beleg voor bruschetta maken
Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Kruis 760 g trostomaten in. Dompel 20 sec. onder in kokend water en schep met een schuimspaan in een kom met ijswater. Ontvel, verwijder de pitjes en snijd ...
00:53