bewaar
Zoete-tortillachips
Zoete-tortillachips
bewaar

Zoete-tortillachips

Tortillachips met chocolade? Klinkt gek, maar is heel lekker!

10 min. bereiden
10 min. oventijd
3waarderingen

Ingrediënten

6 porties

12

mini tortilla's

20 g

ongezouten roomboter

2 el

kristalsuiker

1 tl

vijfkruidenpoeder

200 g

extra pure chocolade

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Tortillachips met chocolade? Klinkt gek, maar is heel lekker!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg de tortilla’s op elkaar en snijd kruislings door zodat je driehoekjes krijgt. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk met de gesmolten boter.

2

Meng de suiker en 5 spice door elkaar en bestrooi de tortilla’s ermee. Bak in het midden van de oven in 10 min. goudbruin en gaar.

3

Smelt ondertussen extra pure chocolade au bain-marie. Serveer de chips met de chocoladesaus in en schaaltje om te dippen.

bereidingstipOok lekker met kaneel in plaats van 5 spice.

Au bain-marie smelten

Instructievideo - 00:34 min.