bewaar
Pindakaas-chocolatechipcookies
Pindakaas-chocolatechipcookies
bewaar

Pindakaas-chocolatechipcookies

Pindakaas en chocolade sámen in een koekje: wordt het nog beter?

10 min. bereiden
10 min. oventijd
28waarderingen

Ingrediënten

24 porties

100 g

fijne kristalsuiker

225 g

pindakaas

1

middelgroot ei

50 g

Delicata extra pure chocolade

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Meng de suiker, pindakaas en het ei tot een homogeen mengsel. Hak de chocolade grof en meng door het pindakaasmengsel. Maak 24 balletjes van het deeg. Leg de balletje met voldoende tussenruimte op de bakplaat en druk ze plat. Bak ca. 10 min. in de oven. Laat helemaal afkoelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pindakaas-chocolatechipcookies

Pindakaas en chocolade sámen in een koekje: wordt het nog beter?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig