bewaar
Pindakaas-chocolatechipcookies
Pindakaas-chocolatechipcookies
bewaar

Pindakaas-chocolatechipcookies

Pindakaas en chocolade sámen in een koekje: wordt het nog beter?

10 min. bereiden
10 min. oventijd
16waarderingen

Ingrediënten

24 porties

100 g

fijne kristalsuiker

225 g

pindakaas

1

middelgroot ei

50 g

Delicata extra pure chocolade

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Pindakaas en chocolade sámen in een koekje: wordt het nog beter?

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Meng de suiker, pindakaas en het ei tot een homogeen mengsel. Hak de chocolade grof en meng door het pindakaasmengsel. Maak 24 balletjes van het deeg. Leg de balletje met voldoende tussenruimte op de bakplaat en druk ze plat. Bak ca. 10 min. in de oven. Laat helemaal afkoelen.