Pindakaas-chocolatechipcookies
Pindakaas en chocolade sámen in een koekje: wordt het nog beter?
Ingrediënten
24 porties
100 g
fijne kristalsuiker
225 g
pindakaas
1
middelgroot ei
50 g
Delicata extra pure chocolade
Dit heb je nodig
bakpapier
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Meng de suiker, pindakaas en het ei tot een homogeen mengsel. Hak de chocolade grof en meng door het pindakaasmengsel. Maak 24 balletjes van het deeg. Leg de balletje met voldoende tussenruimte op de bakplaat en druk ze plat. Bak ca. 10 min. in de oven. Laat helemaal afkoelen.
Pindakaas-chocolatechipcookies
Pindakaas en chocolade sámen in een koekje: wordt het nog beter?

null porties
90 kcal
10 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Meng de suiker, pindakaas en het ei tot een homogeen mengsel. Hak de chocolade grof en meng door het pindakaasmengsel. Maak 24 balletjes van het deeg. Leg de balletje met voldoende tussenruimte op de bakplaat en druk ze plat. Bak ca. 10 min. in de oven. Laat helemaal afkoelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 24 personen)100 g fijne kristalsuiker
225 g pindakaas
1 middelgroot ei
50 g Delicata extra pure chocolade
Dit heb je nodig
bakpapier