Hak de chocolade in stukjes.
Doe de havermout, chocoladestukjes, pindakaas, ahornsiroop en een snufje zout in een kom en meng goed door tot een plakkerig mengsel.
Draai er met vochtige handen balletjes van ter grootte van een walnoot en laat ca. 30 min. opstijven in de koelkast.
Bliss balls met pindakaas en chocolade
Met deze bliss balls van pindakaas en chocolade maak je de bli(t)ss!
Bliss balls met pindakaas en chocolade
Instructievideo - 00:22 min.
Gerelateerde recepten
Bliss balls met pindakaas en chocolade
Met deze bliss balls van pindakaas en chocolade maak je de bli(t)ss!

15 porties
100 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Hak de chocolade in stukjes.
Doe de havermout, chocoladestukjes, pindakaas, ahornsiroop en een snufje zout in een kom en meng goed door tot een plakkerig mengsel.
Draai er met vochtige handen balletjes van ter grootte van een walnoot en laat ca. 30 min. opstijven in de koelkast.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 15 porties)
75 g extra pure chocolade 70%
75 g fijne havermout
125 g AH 100% pindakaas naturel
3 el ahornsiroop