bewaar
Bliss balls met pindakaas en chocolade
Bliss balls met pindakaas en chocolade
bewaar

Bliss balls met pindakaas en chocolade

Met deze bliss balls van pindakaas en chocolade maak je de bli(t)ss!

10 min. bereiden
30 min. wachten
5waarderingen

Ingrediënten

15 porties

75 g

extra pure chocolade 70%

75 g

fijne havermout

125 g

AH 100% pindakaas naturel

3 el

ahornsiroop

Met deze bliss balls van pindakaas en chocolade maak je de bli(t)ss!

Aan de slag

1

Hak de chocolade in stukjes.

2

Doe de havermout, chocoladestukjes, pindakaas, ahornsiroop en een snufje zout in een kom en meng goed door tot een plakkerig mengsel.

3

Draai er met vochtige handen balletjes van ter grootte van een walnoot en laat ca. 30 min. opstijven in de koelkast.

Bliss balls met pindakaas en chocolade

Instructievideo - 00:22 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bliss balls met pindakaas en chocolade

Met deze bliss balls van pindakaas en chocolade maak je de bli(t)ss!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig