bewaar
Pindakaas overnight oats met bosbessen
Pindakaas overnight oats met bosbessen
bewaar

Pindakaas overnight oats met bosbessen

Handig: voor je gaat slapen zet je dit ontbijtje al in de koelkast. Kun je 's ochtends meteen beginnen.

10 min. bereiden
8 uur oventijd
14waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2 el

AH 100% pindakaas naturel

250 ml

ongezoete haverdrink

1 el

ahornsiroop

100 g

havermout

20 g

pure chocolade

100 g

verse bosbessen

Dit heb je nodig

  • schone jampotten met deksel

Handig: voor je gaat slapen zet je dit ontbijtje al in de koelkast. Kun je 's ochtends meteen beginnen.

Aan de slag

1

Verdeel de pindakaas met de haverdrank en ahornsiroop over de jampotten. Voeg de havermout toe en roer goed door. Doe de deksel op de potten en zet 8 uur in de koelkast.

2

Rasp de chocola en verdeel voor het serveren samen met de bosbessen over de overnight oats.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pindakaas overnight oats met bosbessen

Handig: voor je gaat slapen zet je dit ontbijtje al in de koelkast. Kun je 's ochtends meteen beginnen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig