Pindakaas overnight oats met bosbessen

Handig: voor je gaat slapen zet je dit ontbijtje al in de koelkast. Kun je 's ochtends meteen beginnen.

445 kcal

10 min. bereiden, 8 uur oventijd

4.4/5

(33)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • schone jampotten met deksel


2020 week 35-36 -

2018 week 37-38 - 2018 week 37-38

Aan de slag

  1. Verdeel de pindakaas met de haverdrank en ahornsiroop over de jampotten. Voeg de havermout toe en roer goed door. Doe de deksel op de potten en zet 8 uur in de koelkast.

  2. Rasp de chocola en verdeel voor het serveren samen met de bosbessen over de overnight oats.

Wat vond je van dit recept?

Pindakaas overnight oats met bosbessen

Handig: voor je gaat slapen zet je dit ontbijtje al in de koelkast. Kun je 's ochtends meteen beginnen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig