BBQ-recepten met entrecote
Niets lekkerder dan een entrecote van de barbecue op een warme zomeravond. Serveer klassiek met kruidenboter, Cubaans gekruid of met paprikasaus. Genoeg inspiratie met deze recepten!

Entrecote van de BBQ maken: zo doe je dat
Ingrediënten
4 personen
1
jalapeñopeper
15 g
verse platte peterselie
125 g
blauwaderkaas
1 tl
grof zeezout
100 g
ongezouten roomboter
4
Greenfields entrecote
1 el
arachideolie
Dit heb je nodig
barbecue
- Steek de barbecue aan. Verwijder de steelaanzet van de jalapeñopeper en snijd het vruchtvlees met de zaadlijsten fijn. Snijd de peterselie fijn. Meng de peper met de peterselie, blauwaderkaas en het zeezout door de boter.
- Dep de entrecotes droog met keukenpapier. Bestrijk ze aan beide kanten met de olie, bestrooi met zout en gril ze 4 min. (medium) op de barbecue. Keer halverwege. Neem van de barbecue.
- Schep op elke entrecote 1 el boter, bestrooi met peper en laat afgedekt met aluminiumfolie 5 min. rusten.