bewaar
Entrecote met quattro formaggio-topping
Entrecote met quattro formaggio-topping
bewaar

Entrecote met quattro formaggio-topping

Heerlijk voor op de barbecue.

20 min. bereiden
8waarderingen

Ingrediënten

4 personen

50 g

Pecorino Romano

50 g

Taleggio kaas

50 g

gorgonzola piccante blauwaderkaas

1 bol

buffelmozzarella

5 g

verse platte peterselie

4

AH Excellent entrecote

1 el

(olijf)olie

Dit heb je nodig

  • barbecue

Heerlijk voor op de barbecue.

Aan de slag

1

Steek de barbecue aan. Rasp de pecorino, snijd de korst van de taleggio en snijd samen met de gorgonzola en mozzarella in kleine stukjes. Snijd de peterselie fijn. Meng de 4 kazen met de peterselie en (versgemalen) peper.

2

Bestrijk de entrecotes met de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Gril het vlees op de barbecue in 5 min. rosé. Keer halverwege. Neem van de barbecue en leg op een bord Verdeel de kaas erover en laat het vlees 5 min. rusten onder een deksel of aluminiumfolie.

tip

variatietipIn plaats van taleggio kun je ook Le Marcaire 50+ gebruiken. De gorgonzola piccante kan worden vervangen door gewone gorgonzola.