Entrecote met koffierub
Entrecote met koffierub
bewaar
bewaar

Entrecote met koffierub

Koken met koffie is helemaal hip. En lekker!

15 min. bereiden
1 uur wachten
zeer pittig
11waarderingen

Aan de slag

1

Doe de koffiebonen in de vijzel of het bakje van de keukenmachine en maal fijn. Pel de knoflook en voeg toe. Schil de gember en snijd in stukjes. Voeg ook toe en maal fijn. Voeg de basterdsuiker, tabasco, het zeezout en de olie toe. Maal fijn tot een dikke pasta.

2

Bestrijk de entrecotes aan beide zijden met de koffiepasta. Laat een uur afgedekt marineren buiten de koelkast.

3

Steek de barbecue aan (of verhit een grillpan). Gril de entrecotes 3-4 min. Keer halverwege. Neem het vlees van het vuur en laat afgedekt met aluminiumfolie 5 min. rusten. Snijd in plakjes en serveer.

combinatietipLekker met komkommersalade en rijst.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Entrecote met koffierub

Koken met koffie is helemaal hip. En lekker!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig