Pasen is hét moment voor een uitgebreid ontbijt, een relaxte brunch of een gezellig diner: vier het voorjaar met deze recepten en AH's paasassortiment.

Vrolijk Pasen!
Maak bij het paasontbijt op paasochtend een paashaasje van gekookte eieren of een rijkelijk belegde croissant (loaded croissant). Oo lekker: gepocheerde eieren, bijvoorbeeld voor eggs benedict. Bij de brunch kun je zowel warme als koude gerechten op tafel zetten. Allerhande geeft je heerlijke brunchrecepten, wat dacht je van een dutch baby (zoetschuimomelet), scones of een quiche?

Stylingtips
Dek de ontbijttafel al de avond voor Pasen zo begint het feest meteen als iedereen wakker is! Houd het lekker lentelicht met natuurlijk gele tinten. Bloemen horen ook bij het voorjaar. En de leukste vaasjes? Die staan in de keuken: verzamel olijfolieflesjes, kleine potjes van de appelmoes en lege glazen jampotjes. Zet overal één of een paar lentebloemen in zoals narcissen, tulpen en anemonen en verspreid ze over tafel. Leg tenslotte naast elk bord een verrassing, een chocoladehaas of - ei, een bloem met een lief kaartje of een klein cadeautje. Feestelijk!

Lees meer

Recepten voor Pasen (776)

sorteer op
recept Do­mi­ni­que Per­soo­nes cro­que-choc

Do­mi­ni­que Per­soo­nes cro­que-choc

30 min.
(9)
recept Bie­ten-wor­tel-gra­pe­fruit­sap

Bie­ten-wor­tel-gra­pe­fruit­sap

10 min.
(9)
recept Ba­naan-boe­ren­kool-li­moens­moot­hie

Ba­naan-boe­ren­kool-li­moens­moot­hie

10 min.
(22)
recept Ge­gril­de groe­ne as­per­ges met aman­de­len

Ge­gril­de groe­ne as­per­ges met aman­de­len

20 min.
(9)
recept Vlecht­brood met maan­zaad

Vlecht­brood met maan­zaad

3 u. 25 min.
(31)
recept Thai­se kip-noe­del­sa­la­de

Thai­se kip-noe­del­sa­la­de

25 min.
(15)
recept Oos­ter­se sa­la­de met se­sam­dres­sing

Oos­ter­se sa­la­de met se­sam­dres­sing

25 min.
(13)
recept Aard­ap­pel­sa­la­de met ge­rook­te zalm

Aard­ap­pel­sa­la­de met ge­rook­te zalm

30 min.
(16)
recept Kip­ge­hakt­brood met ven­kel en ei

Kip­ge­hakt­brood met ven­kel en ei

1 u. 25 min.
(28)
recept Scotch eggs

Scotch eggs

50 min.
(40)
recept Ti­ra­mi­su-tri­f­le

Ti­ra­mi­su-tri­f­le

2 u. 30 min.
(118)
recept Ba­naan­muf­fins

Ba­naan­muf­fins

1 u. 15 min.
(46)
recept Snel­le taart­jes met mas­car­po­ne-le­mon curd & man­go

Snel­le taart­jes met mas­car­po­ne-le­mon curd & man­go

10 min.
(57)
recept Ge­kookt ei­tje met broodsol­daat­jes en truf­fel­bo­ter

Ge­kookt ei­tje met brood­s­ol­daat­jes en truf­fel­bo­ter

15 min.
(14)
recept Peer-spi­na­zie-gem­bersmoot­hie

Peer-spi­na­zie-gem­bersmoot­hie

10 min.
(32)
recept Man­go-ko­kos-ana­nas­smoot­hie

Man­go-ko­kos-ana­nas­smoot­hie

5 min.
(22)
recept To­maat-kom­kom­mer-ven­kel­sap

To­maat-kom­kom­mer-ven­kel­sap

10 min.
(1)
recept Si­naas­ap­pel-kers-ba­naans­moot­hie

Si­naas­ap­pel-kers-ba­naans­moot­hie

10 min.
(14)
recept Ge­ma­ri­neer­de aard­bei­en met li­moen en ba­si­li­cum

Ge­ma­ri­neer­de aard­bei­en met li­moen en ba­si­li­cum

20 min.
(46)
recept Ge­kook­te kwar­tel­ei­tjes met 2 dip­jes

Ge­kook­te kwar­tel­ei­tjes met 2 dip­jes

15 min.
(5)
recept Tul­band met anijs en ba­naan

Tul­band met anijs en ba­naan

2 u. 15 min.
(24)
recept Groe­ne as­per­ges met sal­sa van to­maat, ui en kap­per­tjes

Groe­ne as­per­ges met sal­sa van to­maat, ui en kap­per­tjes

30 min.
(28)
recept Bie­ten­soep met gei­ten­kaas­crou­tons

Bie­ten­soep met gei­ten­kaas­crou­tons

35 min.
(76)
recept Mez­ze met fe­ta

Mez­ze met fe­ta

25 min.
(25)
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.