Hapjes met zalm
Zalm heeft een unieke, rijke smaak die perfect samengaat met ontelbaar veel ingrediënten. Deze hapjes met zalm zijn onmogelijk te weerstaan en perfect in te zetten als borrel of amuse.

Bruschetta zalm
Ingrediënten
20 porties
1
verse ciabatta
1 el
milde olijfolie
½
rode ui
150 g
koelverse roomkaas met bieslook
200 g
gerookte zalm
4 el
kappertjes in pot
Dit heb je nodig
bakpapier
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ciabatta in 20 sneetjes, bestrijk de sneetjes met de olie. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in de voorverwarmde oven in ca. 8 min. goudbruin. Snijd ondertussen de ui in flinterdunne halve ringen. Verdeel de zuivelspread over de bruschette.
- Snijd of scheur de zalm in 20 stukken en verdeel mooi over de roomkaas. Verdeel de uienringen erover. Bestrooi de bruschette met de kappertjes.