Borrelhapjes met brood
Van toastjes, tot crostini's en van bruschetta tot breekbrood.

Toast met serranoham & zelfgemaakte knolselderijremoulade
Ingrediënten
4 personen
½
knolselderij
1 el
grove dijonmosterd
2 el
crème fraîche
20 g
verse bieslook
1
AH Liefde & Passie brood rogge
200 g
Argal jamón serrano
50 g
gerookte amandelen
Dit heb je nodig
broodrooster
- Schil de knolselderij en snijd in zo klein mogelijke blokjes (ca. 3 mm). Meng met de mosterd en crème fraîche. Knip of snijd de bieslook in kleine stukjes en meng door de knolselderij.
- Snijd het brood in 2 plakken per persoon en rooster ze in de broodrooster. Beleg het brood met de serranoham. Schep op elke snee brood met behulp van 2 lepels een mooie quenelle (langwerpig balletje) van de knolselderij.
- Hak de amandelen grof en bestrooi de broodjes ermee.