Hollandse borrelrecepten
Hollandse borrelrecepten

Hollandse borrelrecepten

Hollandse borrelplank
Hollandse borrelplank

Hollandse borrelplank

Ingrediënten

6 personen

250 g

Zuid-Hollandse grillworst

200 g

oude kaas

150 g

Limburgse metworst

4 sneetjes

roggebrood

2 el

grove Zaanse mosterd

330 g

augurken zoetzuur extra fijn

320 g

zilveruitjes zoetzuur

120 g

Zeeuwse leverworst

120 g

Brabantse bourgondische rib

  1. Verwarm de oven voor op 150 °C. Verwarm de grillworst volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd in plakjes. Snijd ondertussen de kaas in blokjes en de metworst in plakjes. Snijd de sneetjes roggebrood in vieren en doe de mosterd in een schaaltje. Laat de augurken en zilveruitjes uitlekken. Verdeel de worst, kaas, mosterd, augurken, zilveruitjes, leverworst, rib en roggebrood over een borrelplank.