Lenteborrel
Lenteborrel

Lenteborrel

Vier de lente met een lenteborrel! Eindelijk zijn de bomen groen en schijnt de zon volop. Daar hoort een borrel bij met voorjaarshapjes. Van asperges tot gevulde eieren en van stokbrood van de BBQ tot tinto de verano, proost!

Groene asperges met bladerdeeg maken

Groene asperges met bladerdeeg maken

Ingrediënten

16 porties

2 plakken

bladerdeeg

16

verse groene asperges

2 el

AH Biologische basilicumpesto

Dit heb je nodig

  • bakkwast

  • bakpapier

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C en ontdooi het bladerdeeg. Verwijder de houtachtige onderkant van de groene asperges.
  2. Bestrijk de plakken bladerdeeg met behulp van de bakkwast met de helft van de pesto. Snijd elke plak in de lengte in 8 repen. Wikkel elke reep om een asperge en rek eventueel een beetje uit. Bestrijk met de rest van de pesto. Verdeel de asperges over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 15 min. Keer halverwege.