Crostini met parmitufo, burrata, basilicum en balsamicosiroop
Crostini met parmitufo, burrata, basilicum en balsamicosiroop
bewaar
bewaar

Crostini met parmitufo, burrata, basilicum en balsamicosiroop

Deze crostini met burrata en parmitufo zullen je gasten niet snel overslaan! Extra lekker met een feestlijke cocktail.

15 min. bereiden
10 min. oventijd
17waarderingen

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 C. Snijd de kapjes van het stokbrood en snijd het brood in 12 schuine plakken (per 12 stuks). Leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie, bestrooi met peper en bak ca. 8 min. in het midden van de oven.

2

Halveer ondertussen de grotere plakjes parmitufo. Verdeel de burrata in 12 stukken (per 12 stuks) en verdeel over het stokbrood. Leg steeds een plakje parmitufo en een blaadje basilicum erop en besprenkel met de cremaceto. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Crostini met parmitufo, burrata, basilicum en balsamicosiroop

Deze crostini met burrata en parmitufo zullen je gasten niet snel overslaan! Extra lekker met een feestlijke cocktail.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig