Wraps met zalm

Wraps met zalm zijn de perfecte lunch to go: je hebt ze zo gemaakt en ze passen gemakkelijk in een broodtrommel. Of je nou voor een eiwrap of een bietenwrap met zalm gaat, hier vind je alle wraps. Klaar? Lunchen maar!

Wraps met zalm recepten

Romige zalmwraps met avocado maken: zo doe je dat

Ingrediënten

Aantal personen

1 rode ui

2 eetlepel rodewijnazijn

1 rode paprika

1 avocado

4 tortillawraps

4 eetlepel zuivelspread bieslook light

150 gram warmgerookte zalmflakes

75 gram veldsla

  1. Snijd de ui in dunne halve ringen en doe in een kom. Meng met de azijn, breng op smaak met peper en eventueel zout en laat staan tot gebruik.

  2. Snijd de paprika in dunne repen. Schep het vruchtvlees van de avocado met een lepel uit de schil en snijd in de lengte in plakjes.

  3. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Besmeer de tortilla’s met de roomkaas. Verdeel de ui, paprika, avocado, veldsla en zalm over de wraps en rol strak op. Snijd doormidden.

Bietenwraps met biet en warmgerookte zalm

Is ‘Wat eten we vandaag?’ bij jou ook altijd de vraag? Wraps vindt eigenlijk iedereen lekker en je verstopt er met gemak extra groenten in. Wat dacht je van groentewraps met zalm en biet? Dit hoofdgerecht ziet er superkleurrijk uit en met de crème fraîche saus wordt het een smeuïg geheel. Deze makkelijke wraps maak je met maar 5 ingrediënten!

INGREDIËNTEN
...

00:21