Wraps met zalm
Wraps met zalm

Wraps met zalm

Wraps met zalm zijn de perfecte lunch to go: je hebt ze zo gemaakt en ze passen gemakkelijk in een broodtrommel. Of je nou voor een eiwrap of een bietenwrap met zalm gaat, hier vind je alle wraps. Klaar? Lunchen maar!

Romige zalmwraps met avocado maken: zo doe je dat

Romige zalmwraps met avocado maken: zo doe je dat

Ingrediënten

4 personen

2

rode uien

1

rode paprika

320 g

Atlantische zalm in water in blik

2 el

traditionele olijfolie

1

avocado

8

tortillawraps

75 g

veldsla

200 g

zuivelspread bieslook light

  1. Snijd de ui in halve ringen, de paprika in reepjes en de zalm in stukjes.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui en paprika 2 min. Meng de zalm erdoor en verwarm 2 min. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schil de vrucht. Snijd het vruchtvlees in plakjes. Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Bestrijk de wraps met de zuivelspread. Verdeel de veldsla, zalm met groenten en de avocado erover. Rol ze op en leg ze op een schaal.