Wraps met komkommer en zalm
Heerlijk fris, deze wraps. En ze staan binnen 15 minuten op tafel!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 2 el traditionele olijfolie
- 200 g koelverse aardappelpartjes met schil
- 125 g crème fraîche
- 2 tl mierikswortel in pot
- ½ el gedroogde peterselie
- 2 el kraanwater
- 1 komkommer
- 8 tortillawraps
- 426 g wilde zalm in blik
Lekker erbij
Advertentie
Bereiden
- Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in 10 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om. Meng ondertussen de crème fraîche met de mierikswortel, peterselie en het water tot een saus.
- Halveer de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in boogjes van een ½ cm breed.
- Bereid ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de zalm uitlekken.Schep de aardappelpartjes om met de komkommer en verdeel over de wraps. Verdeel de zalm in stukken erover en schep er wat saus op. Rol de wraps op.
combinatietip:
Lekker met bimi en partjes citroen.

Aardappelen bakken
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 610 kcal
- eiwit 31 g
- koolhydraten 54 g
-
vet 29 g
waarvan verzadigd 10 g - natrium 790 mg
- vezels 4 g
Ook te zien in
Wraps met komkommer en zalm
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Wraps met komkommer en zalm
- 2 el traditionele olijfolie
- 200 g koelverse aardappelpartjes met schil
Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in 10 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.
- 125 g crème fraîche
- 2 tl mierikswortel in pot
- ½ el gedroogde peterselie
- 2 el kraanwater
Meng ondertussen de crème fraîche met de mierikswortel, peterselie en het water tot een saus.
- 1 komkommer
Halveer de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in boogjes van een ½ cm breed.
- 8 tortillawraps
- 426 g wilde zalm in blik
Bereid ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de zalm uitlekken.
Schep de aardappelpartjes om met de komkommer en verdeel over de wraps. Verdeel de zalm in stukken erover en schep er wat saus op. Rol de wraps op.
combinatietip:
Lekker met bimi en partjes citroen.