bewaar
Bietenwraps met biet en warmgerookte zalm
Bietenwraps met biet en warmgerookte zalm
bewaar

Bietenwraps met biet en warmgerookte zalm

Rollen, rollen en je bietenwrap is al klaar! Na het vullen rol je zo de keuken uit.

10 min. bereiden
18waarderingen

Ingrediënten

4 personen

125 g

crème fraîche

2 el

water

50 g

waterkers

250 g

warmgerookte zalmfilet

400 g

gekookte rode bietenblokjes

4

No Fairytales bietenwraps

Rollen, rollen en je bietenwrap is al klaar! Na het vullen rol je zo de keuken uit.

Aan de slag

1

Roer de crème fraîche los met het water. Snijd de waterkers grof. Breek de zalm in stukken.

2

Verdeel de waterkers, bietenblokjes en zalm over de wraps. Breng op smaak met versgemalen peper. Verdeel de losgeroerde crème fraîche erover. Serveer als open wrap.

tip

algemeenWraps meenemen? Vouw de zijkanten naarbinnen, rol de wraps strak op en verpak eventueel in aluminiumfolie of bakpapier.

bewaartipWaterkers over? Pureer met wat mayonaise voor een waterkersmayo.