Bie­ten­wraps met biet en warm­ge­rook­te zalm

Rollen, rollen en je bietenwrap is al klaar! Na het vullen rol je zo de keuken uit.

(0) waardeer
hoofdgerecht Rollen, rollen en je bietenwrap is al klaar! Na het vullen rol je zo de keuken uit. 4 personen

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Roer de crème fraîche los met het water. Snijd de waterkers grof. Breek de zalm in stukken.
  2. Verdeel de waterkers, bietenblokjes en zalm over de wraps. Breng op smaak met versgemalen peper. Verdeel de losgeroerde crème fraîche erover. Serveer als open wrap.

Tip:

Wraps meenemen? Vouw de zijkanten naarbinnen, rol de wraps strak op en verpak eventueel in aluminiumfolie of bakpapier.

bewaartip:

Waterkers over? Pureer met wat mayonaise voor een waterkersmayo.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 350 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 21 g
    waarvan suikers 7 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 8 g
  • natrium 840 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in
januari 2020

Bietenwraps met biet en warmgerookte zalm

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bie­ten­wraps met biet en warm­ge­rook­te zalm

1
1
  • 125 g crème fraîche
  • 2 el water

Roer de crème fraîche los met het water.

2
2
  • 50 g waterkers

Snijd de waterkers grof.

3
3
  • 250 g warmgerookte zalmfilets

Breek de zalm in stukken.

4
4
  • 400 g gekookte rode bietenblokjes
  • 4 No Fairytales bietenwraps

Verdeel de waterkers, bietenblokjes en zalm over de wraps. Breng op smaak met versgemalen peper.

5
5

Verdeel de losgeroerde crème fraîche erover. Serveer als open wrap.

bewaartip:

Waterkers over? Pureer met wat mayonaise voor een waterkersmayo.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.