Romige zalmwraps met avocado
Knapperige groenten met zalm en roomkaas op een wrap, in 15 minuten klaar!
Ingrediënten
4 personen
2
rode uien
1
rode paprika
320 g
Atlantische zalm in water in blik
2 el
traditionele olijfolie
1
avocado
8
tortillawraps
75 g
veldsla
200 g
zuivelspread bieslook light
Aan de slag
Snijd de ui in halve ringen, de paprika in reepjes en de zalm in stukjes.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui en paprika 2 min. Meng de zalm erdoor en verwarm 2 min. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schil de vrucht. Snijd het vruchtvlees in plakjes. Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bestrijk de wraps met de zuivelspread. Verdeel de veldsla, zalm met groenten en de avocado erover. Rol ze op en leg ze op een schaal.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Romige zalmwraps met avocado
Knapperige groenten met zalm en roomkaas op een wrap, in 15 minuten klaar!

hoofdgerecht
4 personen
595 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ui in halve ringen, de paprika in reepjes en de zalm in stukjes.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui en paprika 2 min. Meng de zalm erdoor en verwarm 2 min. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schil de vrucht. Snijd het vruchtvlees in plakjes. Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bestrijk de wraps met de zuivelspread. Verdeel de veldsla, zalm met groenten en de avocado erover. Rol ze op en leg ze op een schaal.
kookstaptip:Besprenkel de plakjes avocado met limoensap. Zo blijft het vruchtvlees mooi groen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 rode uien
1 rode paprika
320 g Atlantische zalm in water in blik
2 el traditionele olijfolie
1 avocado
8 tortillawraps
75 g veldsla
200 g zuivelspread bieslook light