bewaar
Romige zalmwraps met avocado
Romige zalmwraps met avocado
bewaar

Romige zalmwraps met avocado

Knapperige groenten met zalm en roomkaas op een wrap, in 15 minuten klaar!

15 min. bereiden
774waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

rode uien

1

rode paprika

320 g

Atlantische zalm in water in blik

2 el

traditionele olijfolie

1

avocado

8

tortillawraps

75 g

veldsla

200 g

zuivelspread bieslook light

Knapperige groenten met zalm en roomkaas op een wrap, in 15 minuten klaar!

Aan de slag

1

Snijd de ui in halve ringen, de paprika in reepjes en de zalm in stukjes.

2

Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui en paprika 2 min. Meng de zalm erdoor en verwarm 2 min. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schil de vrucht. Snijd het vruchtvlees in plakjes. Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Bestrijk de wraps met de zuivelspread. Verdeel de veldsla, zalm met groenten en de avocado erover. Rol ze op en leg ze op een schaal.

kookstaptipBesprenkel de plakjes avocado met limoensap. Zo blijft het vruchtvlees mooi groen.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.