Paasbrunch
Paasbrunch

Paasbrunch

De paasbrunch: of je nou een ontbijt-fan, lunch-lover, hartig type of zoetekauw bent, er staat sowieso iets voor jou op tafel. Varieer met warm en koud, klassiekers en fusiongerechten!

Paasbrunch recepten

Hoe maak je gevulde eieren?
Hoe maak je gevulde eieren?

Hoe maak je gevulde eieren?

Ingrediënten

voor 16 porties
  • 8 middelgrote eieren
  • 3 el mayonaise
  • 1 tl kerriepoeder
  • 1/2 el dijonmosterd
  • 1/5 bakje tuinkers
Zet producten op mijn lijst

Nodig in de keuken

  • spuitzak
  1. Breng een pan met ruim water aan de kook. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water, pel en halveer in de lengte. Haal met een theelepel het eigeel uit het eiwit.
  2. Prak het eigeel in een kom met een vork en meng met de mayonaise, kerriepoeder, mosterd, peper en eventueel zout tot een glad mengsel.
  3. Schep het mengsel in de spuitzak en vul er de eihelften mee. Bestrooi met de tuinkers.