De paasbrunch is het beste van twee werelden. Ontbijt en lunch. Hartig en zoet. Warme en koude gerechten. Eieren beschilderen met de kinderen in alle vroegte of midden op de dag lekker lang tafelen met vrienden en familie. Vrolijk Pasen!

Pindakaasrecept
Een paasbrunch kun je zo bont maken als je zelf wilt. Om je op weg te helpen, hebben wij de lekkerste recepten voor je bij elkaar gezet. Laat je inspireren en serveer een volledige paasbrunch. Van zelfgemaakte pindakaas tot glutenvrij pompoen-boekweitbrood.

Gourmetten
Ook leuk als paasbrunch: gourmetten. In plaats van een tafel vol broden, taart en eiergerechten na een ochtend hard werken in de keuken, maak je met elkaar een mooie paastafel. Een leuke variant op de klassieke brunch, zeker voor de kinderen.

Feest!
Laat de kleinste gasten zelf mini-hamburgers bouwen, tosti’s bakken in de pan of chocolade fonduen. Daar hoef je trouwens helemaal zo klein niet voor te zijn. Brunchgourmetten met Pasen is een feestje voor jong en oud.

Lees meer

Paas­brunch (121)

sorteer op

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.