bewaar
Lauwwarme linzensalade
Lauwwarme linzensalade
bewaar

Lauwwarme linzensalade

25 min. bereiden
145waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3

bosuitjes

2 teentjes

knoflook

1 doosje

cherrytomaten

1 zakje

rucola

3 el

olijfolie

2 blikken

linzen

75 g

geraspte Parmezaanse kaas

1

stokbrood

Aan de slag

Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Knoflook pellen en snipperen. Tomaten wassen en halveren. Rucola wassen. In braadpan olie verhitten. Bosui en knoflook ca. 2 minuten fruiten. Tomaten ca. 2 minuten meebakken. Linzen afgieten en toevoegen en ca. 4 minuten goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. 2/3 deel van rucola over vier borden verdelen. Rest van rucola fijn snijden. Linzen over rucola verdelen. Kaas erover strooien. Rest van rucola erover verdelen. Serveren met stokbrood.