Quinoasalade
Quinoasalade

Quinoasalade

Quinoa is inmiddels niet meer weg te denken uit onze keuken. Wist je dat je met dit glutenvrije korreltje de lekkerste salades maakt? Even koken, laten afkoelen en mengen met al je favoriete ingrediënten.

Quinoasalade met frisse groenten maken: zo doe je dat

Quinoasalade met frisse groenten maken: zo doe je dat

Ingrediënten

4 personen

1

komkommer

250 g

cherrytomaten

20 g

verse platte peterselie

150 g

feta

340 g

Amsterdamse uitjes

500 g

quinoa met tomaat & olijf

150 g

tzatzikisalade

  1. Halveer de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd in boogjes. Snijd de tomaten in partjes, de peterselie fijn en verkruimel de feta. Laat de uitjes uitlekken.
  2. Meng de groenten, peterselie, kaas en uitjes door de quinoa op een grote platte schaal en serveer met de tzatziki.