Quinoasalade
Quinoasalade

Quinoasalade

Quinoa is inmiddels niet meer weg te denken uit onze keuken. Wist je dat je met dit glutenvrije korreltje de lekkerste salades maakt? Even koken, laten afkoelen en mengen met al je favoriete ingrediënten.

Quinoasalade recepten

Quinoasalade met frisse groenten maken: zo doe je dat
Quinoasalade met frisse groenten maken: zo doe je dat

Quinoasalade met frisse groenten maken: zo doe je dat

Ingrediënten

voor 4 personen
  • 1 komkommer
  • 250 g cherrytomaten
  • 20 g verse platte peterselie
  • 150 g feta
  • 340 g Amsterdamse uitjes
  • 500 g quinoa met tomaat & olijf
  • 150 g tzatzikisalade
Zet producten op mijn lijst
  1. Halveer de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd in boogjes. Snijd de tomaten in partjes, de peterselie fijn en verkruimel de feta. Laat de uitjes uitlekken.
  2. Meng de groenten, peterselie, kaas en uitjes door de quinoa op een grote platte schaal en serveer met de tzatziki.