Bietensalade
De aardachtige smaak van bietjes doet het fantastisch in salades! Maak ‘m simpel met wat Griekse yoghurt en walnoten of pak uit met haring-bietensalade, waaraan je appeltjes en dille toevoegt. Heerlijk als bij- of hoofdgerecht.

Bietensalade
Ingrediënten
2 personen
150 g
Griekse yoghurt 10%
½ el
citroensap
½ el
extra vierge olijfolie
½ tl
kaneel
½ teen
knoflook
400 g
biologische gekookte rode bieten
15 g
verse krulpeterselie
- Meng de yoghurt in een kom met het citroensap, de olie en kaneel. Pers de knoflook erboven.
- Snijd de bieten in blokjes van 1 cm en de peterselie fijn. Meng de bieten en ⅔ van de peterselie met de yoghurt en breng op smaak met peper en eventueel zout. Garneer met de rest van de peterselie.
Direct aan de slag
AH Biologisch Gekookte bietjes
Alleen in de winkel
AH Rode bieten
Alleen in de winkel
AH Biologisch Drie kleuren quinoa
Alleen in de winkel