Glutenvrij ontbijt
Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor een smaakvol glutenvrij ontbijt. Van een smoothiebowl tot rijstepap en van pannenkoek tot roereitje… Je vindt hier al onze ontbijtjes zonder gluten bij elkaar. Handig!

Smoothiebowl
Ingrediënten
1 persoon
75 g
diepvries bessen en bramen
150 g
koelverse plantaardige variatie op yoghurt kokos
1 el
kraanwater
2
passievruchten
30 g
blauwe bessen
1 el
zongerijpte granaatappelpitjes
Dit heb je nodig
blender
- Doe het diepvriesfruit in de blender en voeg ⅓ van de kokosyochurt en het water toe. Pureer tot een gladde smoothie en doe in een kom. Schep de rest van de kokosyochurt erop en maak eventueel een mooie swirl.
- Halveer de passievruchten en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Schep het vruchtvlees aan de rand van de smoothiebowl. Garneer met de blauwe bessen en granaatappelpitjes.