Zin om eens echt lekker en indrukwekkend te koken voor je gasten? Met deze gerechten van 5 chef-koks waant je bezoek zich in een sterrenrestaurant. En jij bent de masterchef.

Chef-koken
Iedereen kan koken als een pro. Want als je dacht dat indrukwekkende gerechten altijd ingewikkeld zijn, dan moet je eens de gebraden kip van topchef Joris Bijdendijk proebren. Of de zeekraalrisotto met kappertjes en koffie van Sergio Herman en Antonio Carluccio’s reuzenravioli met verrassing. Niet moeilijk en echt thuis uit eten.

Dessert
Een spetterend nagerecht sluit zo’n fijne avond helemaal af. Zoals een tiramisu met verrassende wending of taartjes met witte chocolademousse. Een prachtige kaasplank met een fijne port of lekker biertje kan ook. Gasten blij, jij blij!

Lees meer

Koken voor gasten (105)

sorteer op
recept Hol­land­se bor­rel­plank

Hol­land­se bor­rel­plank

40 min.
(2)
recept Coq au vin blanc

Coq au vin blanc

2 uur
(9)
recept Pad­de­stoe­len­bouil­lon

Pad­de­stoe­len­bouil­lon

40 min.
(56)
recept Cros­ti­ni met em­men­ta­ler, vijg en spek­krui­mels

Cros­ti­ni met em­men­ta­ler, vijg en spek­krui­mels

34 min.
(13)
recept Een­den­borst met gra­naat­ap­pel en ci­trus­cous­cous

Een­den­borst met gra­naat­ap­pel en ci­trus­cous­cous

45 min.
(34)
recept Po­len­ta la­sag­ne bo­log­ne­se

Po­len­ta la­sag­ne bo­log­ne­se

1 u. 15 min.
(44)
recept Pit­ti­ge schol en pa­pil­lot­te

Pit­ti­ge schol en pa­pil­lot­te

37 min.
(1)
recept Har­ti­ge pom­poen­taart

Har­ti­ge pom­poen­taart

1 u. 20 min.
(30)
recept Ve­gan ri­sot­to met shii­ta­ke en to­ma­ten

Ve­gan ri­sot­to met shii­ta­ke en to­ma­ten

35 min.
(5)
recept Luc Kus­ters' pom­poen met gei­ten­kaas

Luc Kus­ter­s' pom­poen met gei­ten­kaas

15 u. 50 min.
(11)
recept Su­ka­de­lap­jes met pas­ti­naak

Su­ka­de­lap­jes met pas­ti­naak

3 u. 25 min.
(24)
recept Pit­ti­ge lams­bout met rai­ta en ge­roos­ter­de groen­ten

Pit­ti­ge lams­bout met rai­ta en ge­roos­ter­de groen­ten

2 u. 50 min.
(8)
recept Ap­pel­ga­let­te

Ap­pel­ga­let­te

2 u. 45 min.
(47)
recept Fa­zant­fi­let met spek en pad­den­stoe­len

Fa­zant­fi­let met spek en pad­den­stoe­len

20 min.
(69)
recept Ven­kel­qui­che

Ven­kel­qui­che

1 u. 30 min.
(157)
recept Bief­stuk met zuur­kool­sa­la­de en bo­nen­pu­ree

Bief­stuk met zuur­kool­sa­la­de en bo­nen­pu­ree

25 min.
(6)
recept Aard­bei­en-mon­choutaar­t

Aard­bei­en-mon­choutaar­t

1 u. 20 min.
(199)
recept Crè­me van lin­zen en ro­de cur­ry van Den­nis Huw­aë

Crè­me van lin­zen en ro­de cur­ry van Den­nis Huw­aë

1 u. 15 min.
(4)
recept Pak­soi, ge­pof­te pom­poen & peen van Den­nis Huw­aë

Pak­soi, ge­pof­te pom­poen & peen van Den­nis Huw­aë

1 u. 45 min.
(2)
recept Ci­troen­kip

Ci­troen­kip

2 u. 15 min.
(67)
recept Kro­kan­te avo­ca­dof­rie­ten met sal­sa van Jai­mie van Heije

Kro­kan­te avo­ca­dof­rie­ten met sal­sa van Jai­mie van Heije

40 min.
(6)
recept Ci­troen­taart met aard­bei­en

Ci­troen­taart met aard­bei­en

3 u. 45 min.
(16)
recept Kas­tan­je-cho­co­la­de­des­sert

Kas­tan­je-cho­co­la­de­des­sert

15 min.
(17)
recept Ha­zen­rug­fi­let met no­ten-ro­zij­nen­rijst en ven­kel

Ha­zen­rug­fi­let met no­ten-ro­zij­nen­rijst en ven­kel

30 min.
(11)
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.