Chocoladefondue
Chocoladefondue

Chocoladefondue

Een mooi diner sluit je feestelijk af met chocoladefondue. Een feestje voor de zoetekauw en een mooi plaatje op tafel. Lekker met fruit of noten. Vind recepten voor dit bijzondere dessert bij Allerhande.

Chocoladeframbozen
Chocoladeframbozen

Chocoladeframbozen

Ingrediënten

voor 1 personen
  • 2 tl cacaopoeder
  • 6 el poedersuiker
  • 125 g frambozen
Zet producten op mijn lijst

Nodig in de keuken

  • satéprikkers
  1. Meng het cacaopoeder met de poedersuiker en voeg er druppelsgewijs lauwwarm water aan toe (maximaal 1 el) tot er een stroperige, gladde massa (glazuur) ontstaat.
  2. Rijg 3 tot 4 frambozen aan een satéprikker en doop ze voorzichtig in het glazuur. Hang de prikker horizontaal tussen bijvoorbeeld 2 bekertjes 1 uur te drogen tot het glazuur hard is. Bij warm weer kun je het glazuur ook laten harden in de koelkast.