Chocoladefondue (basisrecept)
Chocoladefondue (basisrecept)
bewaar
bewaar

Chocoladefondue (basisrecept)

Met deze basis voor chocoladefondue kun je alle kanten op. Dip er in wat jij het lekkerst vindt, van koekjes tot marshmallows en van fruit tot stukjes croissant.

15 min. bereiden
78waarderingen

Aan de slag

1

Breek de chocolade in stukken en doe in een hittebestendige kom. Zet de kom op een pan met een laagje kokend water (de kom mag het water niet raken). Laat de chocolade zo (au bain-marie) al roerend smelten.

2

Verdeel ondertussen het fruit en de marshmallows over een schaal. Snijd de broodjes in 4 stukken en leg erbij.

3

Roer heel langzaam de melk bij de chocolade terwijl je roert met een garde. Schenk de chocolade over in een kom of een fonduepan en zet op de schaal.

combinatietipJe kunt natuurlijk van alles in de chocoladefondue dopen. (Kerst)koekjes, cake, gedroogd fruit, soesjes of andere soorten fruit bijvoorbeeld.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Chocoladefondue (basisrecept)

Met deze basis voor chocoladefondue kun je alle kanten op. Dip er in wat jij het lekkerst vindt, van koekjes tot marshmallows en van fruit tot stukjes croissant.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig