bewaar
Gezouten karamelfondue met banaan
Gezouten karamelfondue met banaan
bewaar

Gezouten karamelfondue met banaan

Fan van banaan in een toetje? Dan ben je zéker ook fan van deze bijzondere fondue.

15 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

6 personen

200 ml

slagroom

150 g

soft fudge caramel

1 tl

grof zeezout

4

bananen

3

kletsmajoors

25 g

extra pure chocolade

2 el

Puur Natuur kokosrasp

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

  • saté- of cocktailprikker

Fan van banaan in een toetje? Dan ben je zéker ook fan van deze bijzondere fondue.

Aan de slag

1

Verwarm de slagroom en de fudge in een steelpan totdat de fudge is gesmolten. Blijf roeren en laat nog 3 min. zachtjes koken. Meng het zeezout erdoor en laat 10 min. afkoelen.

2

Snijd ondertussen elke banaan in 4 stukken. Verkruimel de koekjes in de keukenmachine of doe in een zak en verkruimel met een deegroller. Rasp de chocolade grof.

3

Steek een prikker in een stukje banaan, dip in de karamelfondue en vervolgens in koekkruimels, chocoladerasp of kokosrasp.