Quinoasalade met cottage cheese en granaatappelpitjes
bewaar
bewaar

Quinoasalade met cottage cheese en granaatappelpitjes

Hüttenkäse als broodbeleg? Zeker! Maar je kunt er meer kanten mee op. Bijvoorbeeld in eenquinoasalade voor tussen de middag. Granaatappelpitjes erbij en jij kunt er weer even tegenaan.

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en meng met het komijnzaad. Snijd ondertussen de broccoliroosjes in kleinere stukken en kook in 3 min. beetgaar. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.

Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Meng 1 el citroensap (per 4 personen) en 1 tl -rasp (per 4 personen) met de olie en breng op smaak met peper.

Snijd de avocado in de lengte doormidden, verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in blokjes van ca. 1 cm. Hak de amandelen grof en snijd de munt fijn.

Meng de quinoa, broccoli, avocado, munt en dressing in een grote mengkom. Breng op smaak met peper. Verdeel de hüttenkäse erover en bestrooi met de granaatappelpitjes en amandelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Quinoasalade met cottage cheese en granaatappelpitjes

Hüttenkäse als broodbeleg? Zeker! Maar je kunt er meer kanten mee op. Bijvoorbeeld in eenquinoasalade voor tussen de middag. Granaatappelpitjes erbij en jij kunt er weer even tegenaan.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig