Over Albert Heijn

AH Klantenservice

Over Albert Heijn

Als supermarkt is Albert Heijn zijn klanten al meer dan 130 jaar van dienst. Albert Heijn heeft in Nederland 895 winkels en circa 100.000 werknemers, waarmee het een van de grootste werkgevers in Nederland is. In België heeft Albert Heijn 50 winkels. Klanten hebben bij Albert Heijn een grote keuze in A-merken en eigen merk waaronder het Albert Heijn huismerk, AH Excellent, AH Biologisch en Prijsfavorieten (voorheen goedkoopjes): onze goedkoopste 1.000 topproducten, te herkennen aan het blauwe duimpje. De winkels worden beleverd vanuit twee landelijke en vier regionale distributiecentra.

Alles over Albert Heijn

FoodFirst Network

Hier vind je informatie over het FoodFirst Network platform via de website. Dus niet te verwarren met de FoodFirst Leefstijlcoach app op je mobiel.

Bekijk de details

Werken bij Albert Heijn

Wat leuk dat je bij Albert Heijn wil komen werken! Met 100.000 collega's zijn we een van de grootste werkgevers van Nederland en hebben we altijd wel ergens een vacature.

Bekijk de details

Privacy

Als klant van Albert Heijn moet je er op kunnen vertrouwen dat we je gegevens goed behandelen. En dat kan natuurlijk alleen als je weet wat we met die gegevens doen.

Bekijk de details

Samenwerking en sponsoring

Albert Heijn staat midden in de samenleving. Daarom hebben we partnerships met verschillende landelijke organisaties, verenigingen en goede doelen zoals de KNVB, NOC*NSF en LINDA.foundation.

Bekijk de details

Duurzaamheid

Albert Heijn wil dat klanten met een gerust hart boodschappen kunnen doen. We verkopen meer dan 11.000 huismerkproducten en meer dan 46.000 producten in totaal. Producten die vaak in Nederland, maar ook op veel verschillende plekken op de wereld worden geproduceerd en geteeld. Dit brengt verantwoordelijkheid met zich mee, verantwoordelijkheid ten aanzien van de mensen die werkzaam zijn in de keten, dierenwelzijn en het milieu.

Bekijk de details

Contact

De adresgegevens van het Ahold Delhaize hoofdkantoor en de manieren om contact op te nemen met onze klantenservice vind je hier.

Bekijk de details

Allerhande

Wil je weten wanneer de nieuwe Allerhande uitkomt of ben je op zoek naar de inhoud van een (hele) oude Allerhande? Dan kunnen we je hier verder helpen.

Bekijk de details

Contact