Werken bij Albert Heijn

AH Klantenservice

Hoe vind ik werk bij Albert Heijn?


Leuk dat je bij Albert Heijn wil komen werken!

Op www.ah.nl/werk vind je alle informatie en vacatures voor de winkels, distributiecentra, Albert Heijn Online en het hoofdkantoor. Als je in de winkel wilt werken kun je natuurlijk ook even bellen met de winkel. Met vragen hierover kan onze klantenservice je niet helpen, maar de winkel wel. Kijk op onze website voor de adresgegevens en telefoonnummers van de winkels. Succes!


Minimumleeftijd

Wist je dat je vanaf je 13de al bij ons mag komen werken? Je mag dan nog niet achter de kassa of alleen op de deli werken, want we houden ons uiteraard aan de wettelijke Arbo richtlijnen. Wel mag je als 13- of 14-jarige ‘lichte werkzaamheden van niet-industriële aard’ doen. Op de dagen dat je naar school gaat mag je niet werken. Het kan per winkel verschillen of er vacatures zijn.

Kijk op onze website voor meer info en alle vacatures.

Ik heb een vraag over het Ahold pensioenfonds, waar stel ik deze?

Heb je een vraag voor het Ahold Delhaize Pensioenfonds? Dan kan je bellen naar het telefoonnummer 088-6592400. Voor meer info over het pensioenfonds kan je ook de speciale website bekijken.

Ik heb een werkgerelateerde vraag, waar kan ik deze stellen?

Heb je een werkgerelateerde vraag? Stel deze dan altijd aan je leidinggevende. Komt die er ook niet uit, dan kan er een case in Questie aangemaakt worden. Via de klantenservice kunnen we je helaas niet helpen.

Gerelateerde artikelen

Samenwerking en sponsoring

Albert Heijn staat midden in de samenleving. Daarom hebben we partnerships met verschillende landelijke organisaties, verenigingen en goede doelen zoals de KNVB, NOC*NSF en LINDA.foundation.

Bekijk de details

Duurzaamheid

Albert Heijn wil dat klanten met een gerust hart boodschappen kunnen doen. We verkopen meer dan 11.000 huismerkproducten en meer dan 46.000 producten in totaal. Producten die vaak in Nederland, maar ook op veel verschillende plekken op de wereld worden geproduceerd en geteeld. Dit brengt verantwoordelijkheid met zich mee, verantwoordelijkheid ten aanzien van de mensen die werkzaam zijn in de keten, dierenwelzijn en het milieu.

Bekijk de details

Contact