Samenwerking en sponsoring

AH Klantenservice

Ik wil graag als bedrijf samenwerken met Albert Heijn, wat kan ik doen?

Bel hiervoor met onze telefooncentrale op 088-6599111 (van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur). Onze telefonisten brengt je dan graag in contact met de juiste persoon of afdeling.

Ik heb een vraag aan Albert Heijn over mijn studie, waar kan ik deze stellen?

Wij krijgen regelmatig verzoeken om te spreken met een verantwoordelijke manager over een specifiek aandachtsgebied. Gezien de grote hoeveelheid verzoeken kunnen wij hier helaas niet op ingaan. Alle beschikbare informatie vind je snel en makkelijk online.

Op ah.nl staat informatie over veel uiteenlopende onderwerpen. Van dierenwelzijn tot Bonus en van onze geschiedenis tot alle info over onze services. Je leest hier ook alles wat Albert Heijn nog meer doet, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid en gezondheid.

Ben je op zoek naar onze nieuwsberichten, pers-, of beeldmateriaal? Dan vind je dat op onze nieuwspagina.

Financiële gegevens staan in het jaarverslag van Ahold Delhaize. Die kan je downloaden via www.aholddelhaize.com Albert Heijn heeft geen eigen jaarverslag.

Succes met je project!


Stageplekken

Ben je op zoek naar een stageplek? Kijk dan op ah.nl/werk. Alle beschikbare stageplaatsen vind je daar terug.

Kan Albert Heijn mij, of mijn evenement sponsoren?

Albert Heijn staat midden in de samenleving. Daarom hebben we partnerships met verschillende landelijke organisaties, verenigingen en goede doelen zoals de KNVB, de Voedselbank en LINDA.foundation. Op dit moment concentreren we ons op deze samenwerkingen en is er geen ruimte voor nieuwe partnerships.

Voor lokale samenwerkingen of sponsoring van een vereniging of event in de buurt, kan je het best contact opnemen met een Albert Heijn-winkel bij jou in de buurt. De supermarktmanager kan zelf beslissen of en hoe de winkel kan helpen bij je verzoek.

Contact