Voor elkaar

Beter Eten bereikbaar maken doen wij niet alleen, maar met al onze medewerkers, leveranciers, vaste boeren en telers en maatschappelijke partners.

Niet voor iedereen is (samen) eten vanzelfsprekend. Daarom lanceren we “Voor elkaar”. Een nieuw platform waar we ons samen met vier goede doelen inzetten om Nederland een beetje beter, gezonder en gezelliger te maken. Hieronder lees je meer over de samenwerking met deze goede doelen.

Jij kunt hier ook aan meedoen door het doneren van je AH Miles hieronder of via de app.

Diners bij Resto VanHarte

Resto VanHarte zorgt ervoor dat mensen minder eenzaam zijn en dat culturen worden verbonden. Samen maken we ontmoetingen mogelijk aan de eettafel voor mensen met gevoelens van eenzaamheid. Gezellig samen eten maakt al het verschil!

Wil jij ook bijdragen? Lees meer over vrijwilligerswerk of doneer AH Miles

Doneer nu

Help de slachtoffers van de aardbeving in Marokko

Vrijdag 8 september is een groot deel van Marokko getroffen door een zeer zware aardbeving. Helaas heeft de ramp veel slachtoffers gemaakt en grote sporen van vernieling achtergelaten. Wil jij helpen? Dat kan! Doneer je Air Miles of kies zelf een bedrag via onderstaande link.

Doneer nu

Uitjes voor het Vergeten Kind

Voor kinderen is het heerlijk om zorgeloos vakantie te hebben met leuke uitjes. Toch zijn er veel kinderen die er om verschillende redenen niet zomaar tussenuit kunnen. Het Vergeten Kind zet zich in voor kinderen die het moeilijk hebben omdat er thuis problemen zijn. Vanuit het Voor Elkaar programma werkt Albert Heijn samen met het Vergeten Kind om uitjes mogelijk te maken voor vergeten kinderen. Wil je ook een bijdrage doen?

Doneer nu

Boodschappenhulp met Voedselbanken Nederland

Voedselbanken Nederland verzorgt voedselhulp aan mensen die het tijdelijk niet redden. Samen doneren we producten voor mensen waarvoor dit niet vanzelfsprekend is.

Wil jij ook bijdragen? Lees meer over vrijwilligerswerk of doneer AH Miles

Doneer nu