Lunch wraps
Lunch wraps

Lunch wraps

Een goedgevulde wrap is perfect voor de lunch, want: snel klaar, makkelijk mee te nemen en je kunt eindeloos variëren. Op zoek naar lunchwrap-ideeën? Wij hebben de lekkerste recepten!

Wraps met kip, paprika en ijsbergsla maken: zo doe je dat

Wraps met kip, paprika en ijsbergsla maken: zo doe je dat

Ingrediënten

4 personen

400 g

kipfilet

1

middelgrote ui

1

rode paprika

300 g

geschrapte worteltjes

3 el

wokolie

6

tortillawraps

6 el

ketchup

3 el

crème fraîche

200 g

fijngesneden ijsbergsla

  1. Snijd de kipfilet in reepjes, de ui in dunne partjes, de paprika in de lengte in repen en de wortels in de lengte in vieren. Verhit de olie in een wok en bak de kipfiletreepjes in 5 min. gaar. Voeg de laatste minuut de ui en paprika toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  2. Verwarm ondertussen de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk elke tortilla met 1 el ketchup en ½ el crème fraîche. Verdeel het kipmengsel, de wortel en ijsbergsla erover. Vouw de tortilla’s op en snijd ze schuin door. Steek elke helft eventueel vast met een cocktailprikker. Serveer 3 halve wraps per persoon.