Wraps met kip, paprika en ijsbergsla
Deze wraps met kip zijn in 20 minuten gemaakt. Wokken, mengen, beleggen, oprollen en smullen maar!
Ingrediënten
4 personen
400 g
kipfilet
1
middelgrote ui
1
rode paprika
300 g
geschrapte worteltjes
3 el
wokolie
6
tortillawraps
6 el
ketchup
3 el
crème fraîche
200 g
fijngesneden ijsbergsla
Aan de slag
Snijd de kipfilet in reepjes, de ui in dunne partjes, de paprika in de lengte in repen en de wortels in de lengte in vieren. Verhit de olie in een wok en bak de kipfiletreepjes in 5 min. gaar. Voeg de laatste minuut de ui en paprika toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verwarm ondertussen de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk elke tortilla met 1 el ketchup en ½ el crème fraîche. Verdeel het kipmengsel, de wortel en ijsbergsla erover. Vouw de tortilla’s op en snijd ze schuin door. Steek elke helft eventueel vast met een cocktailprikker. Serveer 3 halve wraps per persoon.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Wraps met kip, paprika en ijsbergsla
Deze wraps met kip zijn in 20 minuten gemaakt. Wokken, mengen, beleggen, oprollen en smullen maar!

hoofdgerecht
4 personen
520 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de kipfilet in reepjes, de ui in dunne partjes, de paprika in de lengte in repen en de wortels in de lengte in vieren. Verhit de olie in een wok en bak de kipfiletreepjes in 5 min. gaar. Voeg de laatste minuut de ui en paprika toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verwarm ondertussen de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk elke tortilla met 1 el ketchup en ½ el crème fraîche. Verdeel het kipmengsel, de wortel en ijsbergsla erover. Vouw de tortilla’s op en snijd ze schuin door. Steek elke helft eventueel vast met een cocktailprikker. Serveer 3 halve wraps per persoon.
vegatip:Maak ook eens deze <a href=https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1197936>wraps met tofu</a>.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)400 g kipfilet
1 middelgrote ui
1 rode paprika
300 g geschrapte worteltjes
3 el wokolie
6 tortillawraps
6 el ketchup
3 el crème fraîche
200 g fijngesneden ijsbergsla