Tortillawrap met kip en ijsbergsla
Deze goedgevulde wrap is ideaal als snelle doordeweekse maaltijd.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 2 el arachideolie
- 4 kipschnitzels
- 15 g verse munt
- 400 g fijngesneden ijsbergsla
- 150 g rauwkost zoetepaprikamix
- 2 el sladressing yoghurt
- 8 tortillawraps
- 4 el mangochutney
Advertentie
Bereiden
- Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipschnitzels op middelhoog vuur in 5 min. goudbruin. Keer halverwege.
- Snijd ondertussen de blaadjes munt fijn. Meng 2/3 van de munt met de ijsbergsla en de paprikamix. Houd 1/3 van de salade apart. Besprenkel de rest van de salade met de yoghurtdressing en bestrooi met de rest van de munt.
- Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kip in reepjes van 1 cm. Bestrijk de wraps met de mangochutney, maar laat 2 cm van de rand vrij. Verdeel de kipreepjes en de achtergehouden salade erover.
- Rol de wraps op, snijd diagonaal door en serveer met de rest van de salade.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 585 kcal
- eiwit 26 g
- koolhydraten 75 g
-
vet 19 g
waarvan verzadigd 3 g - natrium 940 mg
- vezels 6 g
Ook te zien in
Tortillawrap met kip en ijsbergsla
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Tortillawrap met kip en ijsbergsla
- 2 el arachideolie
- 4 kipschnitzels
Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipschnitzels op middelhoog vuur in 5 min. goudbruin. Keer halverwege.
- 15 g verse munt
- 400 g fijngesneden ijsbergsla
- 150 g rauwkost zoetepaprikamix
Snijd ondertussen de blaadjes munt fijn. Meng 2/3 van de munt met de ijsbergsla en de paprikamix. Houd 1/3 van de salade apart.
- 2 el sladressing yoghurt
Besprenkel de rest van de salade met de yoghurtdressing en bestrooi met de rest van de munt.
- 8 tortillawraps
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de kip in reepjes van 1 cm.
- 4 el mangochutney
Bestrijk de wraps met de mangochutney, maar laat 2 cm van de rand vrij. Verdeel de kipreepjes en de achtergehouden salade erover.
Rol de wraps op, snijd diagonaal door en serveer met de rest van de salade.