bewaar
Tortillawrap met kip en ijsbergsla
Tortillawrap met kip en ijsbergsla
bewaar

Tortillawrap met kip en ijsbergsla

Deze goedgevulde wrap is ideaal als snelle doordeweekse maaltijd.

15 min. bereiden
272waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

arachideolie

4

kipschnitzels

15 g

verse munt

400 g

fijngesneden ijsbergsla

150 g

rauwkost zoetepaprikamix

2 el

sladressing yoghurt

8

tortillawraps

4 el

mangochutney

Deze goedgevulde wrap is ideaal als snelle doordeweekse maaltijd.

Aan de slag

1

Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipschnitzels op middelhoog vuur in 5 min. goudbruin. Keer halverwege.

2

Snijd ondertussen de blaadjes munt fijn. Meng 2/3 van de munt met de ijsbergsla en de paprikamix. Houd 1/3 van de salade apart. Besprenkel de rest van de salade met de yoghurtdressing en bestrooi met de rest van de munt.

3

Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kip in reepjes van 1 cm. Bestrijk de wraps met de mangochutney, maar laat 2 cm van de rand vrij. Verdeel de kipreepjes en de achtergehouden salade erover.

4

Rol de wraps op, snijd diagonaal door en serveer met de rest van de salade.