Wraps met ijsbergsla
Fiësta: kruidige varkensreepjes op een wrap met frisse ijsbergsla.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 4 el olijfolie extra vierge
- 2 tl gemalen komijn
- 1 el paprikapoeder
- 425 g magere varkensreepjes
- 4 tomaten
- 1 krop krop ijsbergsla
- 8 meergranen tortillawraps
- 200 ml crème fraîche
Advertentie
Bereiden
- Doe de olie in een kom en meng de komijn, het paprikapoeder en wat zout erdoor. Voeg het vlees toe en schep om. Laat 10 min. staan.
- Snijd de tomaten in partjes. Snijd de sla in reepjes. Verhit een wok en roerbak het vlees op hoog vuur 3 min. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk de wraps met de crème fraîche. Verdeel de tomaat, sla en het vlees erover en rol op.
- Leg op een schaal en serveer, eventueel met extra crème fraîche.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 675 kcal
- eiwit 32 g
- koolhydraten 48 g
-
vet 39 g
waarvan verzadigd 14 g - natrium 895 mg
- vezels 4 g
Ook te zien in
Wraps met ijsbergsla
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Wraps met ijsbergsla
- 4 el olijfolie extra vierge
- 2 tl gemalen komijn
- 1 el paprikapoeder
Doe de olie in een kom en meng de komijn, het paprikapoeder en wat zout erdoor.
- 425 g magere varkensreepjes
Voeg het vlees toe en schep om. Laat 10 min. staan.
- 4 tomaten
- 1 krop krop ijsbergsla
Snijd de tomaten in partjes. Snijd de sla in reepjes.
Verhit een wok en roerbak het vlees op hoog vuur 3 min.
- 8 meergranen tortillawraps
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 200 ml crème fraîche
Bestrijk de wraps met de crème fraîche.
Verdeel de tomaat, sla en het vlees erover en rol op. Leg op een schaal en serveer, eventueel met extra crème fraîche.