bewaar
Wraps met shoarma en salade
Wraps met shoarma en salade
bewaar

Wraps met shoarma en salade

Shoarma, knoflook, sla, komkommer en tomaat. Moeten we nog meer zeggen?

15 min. bereiden
350waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

traditionele olijfolie

400 g

kipshoarma

½

krop ijsbergsla

1

komkommer

2

tomaten

4

tortillawraps

4 el

knoflooksaus

Shoarma, knoflook, sla, komkommer en tomaat. Moeten we nog meer zeggen?

Aan de slag

1

Verhit de olie in een koekenpan en bak de shoarma in 7-8 min. bruin en gaar.

2

Verwijder ondertussen de harde kern uit de sla en snijd de sla in dunne reepjes. Snijd de komkommer en tomaten in dunne plakken.

3

Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk elke wrap met 1 el knoflooksaus. Verdeel er wat sla, komkommer en tomaat over en schep de shoarma erop. Rol de wraps op en leg ze op een schaal.

combinatietipLekker met een salade die je maakt van de rest van de sla, komkommer en tomaat, (eventueel) witte kaasblokjes en olijfolie.

variatietipJe kunt de knoflooksaus ook vervangen door frisse tzatziki.