bewaar
Griekse wraps
Griekse wraps
bewaar

Griekse wraps

Wraps maken? Deze wraps met kip zijn perfect voor wie op zoek is naar een lichte avondmaaltijd.

20 min. bereiden
1066waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

kipfilet

1 tl

gemalen kaneel

2 el

traditionele olijfolie

½

citroen

150 g

Griekse yoghurt

1 tl

gemalen komijn

8

tortillawraps

1

komkommer

½ stuk

krop ijsbergsla

Wraps maken? Deze wraps met kip zijn perfect voor wie op zoek is naar een lichte avondmaaltijd.

Aan de slag

1

Snijd de kipfilet in dunne reepjes. Bestrooi de kip met de kaneel, peper en zout. Verhit de olie in een wok en roerbak de kip op hoog vuur in 5 min. gaar en bruin. Knijp de citroen erboven uit en laat het sap verdampen.

2

Meng de yoghurt met de komijn, peper en zout. Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de komkommer in dunne plakjes en de ijsbergsla in dunne reepjes.

3

Verdeel komkommer over de wraps en schep de ijsbergsla en kip erop. Schep hierop wat Griekse yoghurt. Klap één zijkant over de vulling en rol ze stevig op.