Indonesische recepten
Indonesische recepten

Indonesische recepten

Zoek je Indonesische recepten? De lekkerste recepten uit de Indonesische keuken op een rij. Heerlijke nasi goreng, spekkoek en kipsaté bijvoorbeeld.

Gado gado met doperwten
Gado gado met doperwten

Gado gado met doperwten

Ingrediënten

voor 2 personen
  • 150 g witte snelkookrijst
  • 3 scharreleieren
  • 200 g verse doperwten
  • 250 g Chinese roerbakmix
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 1 rode ui
  • 250 g kant-en-klare satésaus
  • 3 el seroendeng
Zet producten op mijn lijst
  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard en de erwten in 8 min. beetgaar. Snijd ondertussen de ui in halve ringen. Verhit de olie in een wok. Bak de ui 1 min. Voeg de roerbakmix toe en bak nog 4 min.
  2. Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de erwten door de roerbakmix. Pel en halveer de eieren. Schep de rijst op borden. Verdeel er de groenten en het ei over. Schep de satésaus erover en bestrooi met de seroendeng.