0.00
Totaalbedrag winkelmand €0.00
menu
Vegan mango-kokos-kerstdessert
Gouden dumplings met sesam en sojaparels
Vegan portobello-carpaccio
Vegan pithivier met prei en paddenstoelen
Vegan mini-pavlova met bramen
Geroosterde romanesco met pompoenpitcrunch
Tomaattartaar met smokey mayo
Vegan geroosterde tomatensoep met tortillakruim
Nashipeer-kokos eton mess
Ananastarte tatin met chocolademousse en frambozencoulis
Speculoos-tiramisu in een glaasje
Vegan open ravioli met koningsoesterzwam en rodebietensaus van Hugo Kennis
Vegan mini-pavlova met ijs en earl grey-pumpkin spicesiroop van Hugo Kennis
Vegan croissantpasteitje met paddenstoelen-misoragout van London Loy
Vegan mandarijn-crème brûlée van London Loy
Risotto met plantaardige zalm en zeekraal
Knapperig rijstvel met zoete aardappel en rodekoolsalade
Vegan garnalencocktail met zeewiersalade
Bietstuk met zoete-aardappelpuree en rozenharissa
Mini-prei Wellington met paddenstoelen
Vegan chocolademousse met sinaasappelroom
Vegan panna cotta met speculooskruim en peer
Gebakken ananas met vegan room en nougatine
Kerstfocaccia van Hugo Kennis
Geroosterde knolselderijsteaks met miso glaze en zwarte rijst
Vegan chocolade-hazelnootcrumble met stoofperen
Biettartaar met geraspt vegan eigeel van Judith van Bonusvegan
Vegan krans van geroosterde pompoen, komkommer en dille-haverspread
Vegan gehaktkrans met cranberries en paddenstoelenjus
Vegan 'zalmfilet' met ketjapglaze en geroosterde rode biet
Vegan kerstkrans van De Vegetarische Slager (advertentie)
Vegan wentelteefjes
Vegan caesarsalade met misodressing
Vegan 'coquilles' van knolselderij met zeekraal
Mosterdsoep met kaassoesjes
Gebraden knolselderij met kikkererwtenschuim