Speculoos-tiramisu in een glaasje

In dit feestelijke recept komen de werelden van speculoos en tiramisu harmonieus samen. De speculoos voegt een mooie, warme smaak toe aan de (op zichzelf al heerlijke) tiramisu.

350 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de espresso afkoelen. Meng de kokos gurt met de soja-topping, poedersuiker en het vanille-extract en doe in de spuitzak.

  2. Breek de helft van de speculooskoeken in stukjes en verdeel over de glaasjes. Schenk de espresso erover en spuit het kokos-sojamengsel erover. Bestrooi met de cacaopoeder en steek de rest van speculooskoeken erin.

Speculoos-tiramisu in een glaasje

In dit feestelijke recept komen de werelden van speculoos en tiramisu harmonieus samen. De speculoos voegt een mooie, warme smaak toe aan de (op zichzelf al heerlijke) tiramisu.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig