Allerhande Box

Verse ingrediënten, lekkere recepten en alles wordt thuisbezorgd: dat is de Allerhande Box. Zo eet je heerlijk vers én gevarieerd.Online bestellen

Bestel de Allerhande Box makkelijk online en hij wordt thuisbezorgd met de rest van je boodschappen*. Ga naar ah.nl/allerhandebox, kies de gerechten die jij lekker vindt en of je de gerechten wilt voor 2 of 4 personen.Binnen een handomdraai op tafel

Vandaag eten we… Allerhande Box! Laat je verrassen. De Allerhande Box gerechten zijn makkelijke recepten die binnen 30 minuten op tafel staan. Én: alle ingrediënten zitten per gerecht in een zak verpakt, dus je kunt meteen aan de slag.


*De Allerhande Box is uitsluitend verkrijgbaar in Nederland.

Penne met zalm en romige spinazie
Penne met zalm en romige spinazie

Penne met zalm en romige spinazie

Ingrediënten

voor 4 personen
 • 300 g penne
 • 2 uien
 • 3 el (olijf)olie
 • 500 g gesneden kastanjechampignons
 • 125 g verse roomkaas kruiden
 • 300 g verse zalmfilet
 • 1 citroen
 • 300 g verse spinazie
Zet producten op mijn lijst
 1. Breng een ruime pan met water en wat zout aan de kook en kook de penne in 6 min. beetgaar. Giet af en vang een kopje van het kookvocht op.
 2. Maak de uien schoon en snipper fijn. Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de ui en champignons 10 min. op middelhoog vuur. Voeg de roomkaas toe en schep om.
 3. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de zalm 6 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. De zalm is dan heerlijk rosé gebakken. Breng op smaak met peper en zout.
 4. Boen ondertussen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de helft van de vrucht uit. Snijd de andere helft in 4 partjes. Snijd de spinazie grof.
 5. Meng 1 el citroensap, het citroenrasp en de spinazie door de champignons en zet het vuur uit. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
 6. Schep de penne door de saus en voeg eventueel wat van het kookvocht toe om het smeuïger te maken. Verdeel de penne over de borden en versnipper de zalm erboven. Serveer met de citroenpartjes.