Fris­se knof­look­saus

Zelfgemaakte knoflooksaus mag niet ontbreken bij een avond gourmetten.

(0) waardeer
bijgerecht Zelfgemaakte knoflooksaus mag niet ontbreken bij een avond gourmetten. 4 personen

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Meng de yoghurt en mayonaise in een kommetje en pers de knoflook erboven. Snijd de bieslook fijn, roer door de saus en breng op smaak met peper en eventueel zout.

bereidingstip:

Je kunt de saus 1 dag van tevoren maken. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Ook te zien in
Allerhande Gourmetbox 2018

Frisse knoflooksaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Fris­se knof­look­saus

1
1
  • 150 ml AH Biologisch milde yoghurt
  • 87½ ml mayonaise
  • ½ teen knoflook

Meng de yoghurt en mayonaise in een kommetje en pers de knoflook erboven.

2
2
  • 15 g verse bieslook

Snijd de bieslook fijn, roer door de saus en breng op smaak met peper en eventueel zout.

bereidingstip:

Je kunt de saus 1 dag van tevoren maken. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.