Lasagne met spinazie
665 kcal
25 min. bereiden, 35 min. oventijd
Ingrediënten
Aantal personen
675
150 g
250 g
4 el
425 g
250 g
75 g
Dit heb je nodig
ovenschaal (ca. 2 liter)
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 week 08-09 - 2002 week 08-09
Verwarm de oven voor op 175 ºC of gasovenstand 3. Laat de spinazie ontdooien volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet het in een zeef en druk het vocht er iets uit. Verkruimel de Gorgonzola. Meng in een kom de spinazie, gorgonzola, ricotta en pesto. Breng op smaak met peper en zout.
Schenk in de ovenschaal een dun laagje tomatensaus. Dek af met een laagje lasagne en een laagje spinaziemengsel. Herhaal dit tweemaal en eindig met lasagnebladen. Dek af met tomatensaus. Strooi de gemalen kaas erover. Bak de schotel in het midden van oven in ca. 35 min. gaar.
- combinatietipLekker met frisse komkommersalade.
Lasagne met spinazie

hoofdgerecht
4 personen
665 kcal
25 min. bereiden
35 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 ºC of gasovenstand 3. Laat de spinazie ontdooien volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet het in een zeef en druk het vocht er iets uit. Verkruimel de Gorgonzola. Meng in een kom de spinazie, gorgonzola, ricotta en pesto. Breng op smaak met peper en zout.
Schenk in de ovenschaal een dun laagje tomatensaus. Dek af met een laagje lasagne en een laagje spinaziemengsel. Herhaal dit tweemaal en eindig met lasagnebladen. Dek af met tomatensaus. Strooi de gemalen kaas erover. Bak de schotel in het midden van oven in ca. 35 min. gaar.
combinatietip:Lekker met frisse komkommersalade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
675 diepvries spinazie
150 g gorgonzola
250 g ricotta
4 el groene pesto in potje
425 g Napoletanasaus met basilicum
250 g lasagnebladen
75 g geraspte oude kaas
Dit heb je nodig
ovenschaal (ca. 2 liter)




