Lasagne met spinazie

665 kcal

25 min. bereiden, 35 min. oventijd

3.1/5

(787)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (ca. 2 liter)


2002 week 08-09 - 2002 week 08-09

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 175 ºC of gasovenstand 3. Laat de spinazie ontdooien volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet het in een zeef en druk het vocht er iets uit. Verkruimel de Gorgonzola. Meng in een kom de spinazie, gorgonzola, ricotta en pesto. Breng op smaak met peper en zout.

  2. Schenk in de ovenschaal een dun laagje tomatensaus. Dek af met een laagje lasagne en een laagje spinaziemengsel. Herhaal dit tweemaal en eindig met lasagnebladen. Dek af met tomatensaus. Strooi de gemalen kaas erover. Bak de schotel in het midden van oven in ca. 35 min. gaar.

  • combinatietipLekker met frisse komkommersalade.

Wat vond je van dit recept?

Lasagne met spinazie

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig