Pas­ta pes­to met kip en to­maat

Zo'n recept waar je eens in de zoveel tijd naar smacht: pasta pesto met kip en tomaat. Lekker én snel.

(34) waardeer
italiaans hoofdgerecht Zo'n recept waar je eens in de zoveel tijd naar smacht: pasta pesto met kip en tomaat. Lekker én snel. 4 personen
4 34

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en vang 100 ml kookvocht op (per 4 personen).
  2. Halveer ondertussen de tomaten en snijd de rucola grof.
  3. Meng de pesto, kip, kaas en het kookvocht door de pasta. Schep de tomaat en rucola erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 555 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 62 g
    waarvan suikers 8 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 920 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in
januari 2021

Pasta pesto met kip en tomaat

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta pes­to met kip en to­maat

1
1
  • 300 g penne

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en vang 100 ml kookvocht op (per 4 personen).

2
2
  • 500 g cherrytomaten
  • 85 g rucola

Halveer ondertussen de tomaten en snijd de rucola grof.

3
3
  • 95 g groene pesto in potje
  • 200 g gekookte kipreepjes
  • 100 g geraspte kaas pittig 45+

Meng de pesto, kip, kaas en het kookvocht door de pasta. Schep de tomaat en rucola erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.