Meer­za­den met fri­can­deau, pes­to & to­maat

Lekker mediterraan lunchen: Liefde & Passiebrood met zonnig beleg.

(5) waardeer
lunch Lekker mediterraan lunchen: Liefde & Passiebrood met zonnig beleg. 2 personen
4 5

Advertentie

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd 4 boterhammen van het AH Liefde & Passie meerzadenbrood. Halveer de romaatjes. Bestrijk de boterhammen met de pesto en beleg met de fricandeau en romaatjes. Bestrooi met peper.

combinatietip:

Lekker met rucola

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 625 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 33 g
  • vet 42 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 1.370 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in

Meerzaden met fricandeau, pesto & tomaat

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Meer­za­den met fri­can­deau, pes­to & to­maat

1
1
  • 1 AH Liefde & Passie meerzadenbrood
  • 8 romatomaten

Snijd 4 boterhammen van het AH Liefde & Passie meerzadenbrood. Halveer de romaatjes.

2
2
  • 125 g groene pesto in potje
  • 100 g gebraden fricandeau

Bestrijk de boterhammen met de pesto en beleg met de fricandeau en romaatjes. Bestrooi met peper.

combinatietip:

Lekker met rucola

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.